افراد حاضر در سایت

• تهران
  • amin.azizi39@yahoo.com
  • -----------------------

• امین عزیزی نام : امین نام خانوادگی: عزیزی،ملیت و تابعیت: ایرانی دین: اسلام مذهب: تشیع اثنی عشر. اهل شهرستان آمل. رشته کارشناسی ارشد: تاریخ انقلاب اسلامی موضوع پایان نامه: یاران امام در نهضت و انقلاب؛ مطالعه موردی شهید مهدی عراقی. فعالیت های پژوهشی: نویسنده کتاب های «تاریخ شفاهی زندگی و مبارزات شهید مهدی عراقی» و «تاریخ شفاهی زندگی و مبارزات شهید صادق امانی» مشارکت در تدوین مجموعه هشت جلدی «اسنادی از اشغال ایران در جنگ جهانی دوم» و گردآوردی و تدوین کتاب «سلسه نشست های تخصصی پیرامون جنگ جهانی اول و دوم منتشره توسط مرکز پژوهش، سنجش و اسناد ریاست جمهوری»، کتاب«اسنادی از دولت شریف امامی» و «اسنادی از انتخابات دوران پهلوم دوم» کتاب های در حال نگارش: شهید ولی الله قرنی؛ در نهضت و انقلاب. تاریخ شفاهی نقش و عملکرد سید محمود کاظمی دینان در انقلاب اسلامی. مازندران در جنگ دوم جهانی با تکیه بر اسناد... مقالات در حال نگارش: دانشگاه پهلوی و کادرسازی برای رژیم. نقش صادق امانی در هیأت های مؤتلفه اسلامی.