ورود به سایت

• خراسان رضوي
  • m.darroudi@stu.umz.ac.ir
  • 09155209891

• مهدیه درودی،فارغ التحصیل مقطع دکتری دانشگاه مازندران هستم. در مقطع دکتری بر روی روش های محاسباتی و سنتزی واکنش های حلقه افزایی مطالعه داشته ام. 7 مقاله چاپ شده در ژورنال های ISI و 5 مقاله تحت داوری دارم. همچنین 5 سمینار در کنفرانس های داخلی دارم. در مقطع کارشناسی ارشد بر روی سنتز ترکیبات تتراتیافولوالن ها مطالعه داشته ام. و یک مقاله در هجدهمین سمینار شیمی آلی زاهدان دارم. در مقطع کارشناسی مطالعه بر روی هتروپلی آنیون ها و پلی اکسومتالات ها داشته ام. مدرک زبان MCHE با نمره 60 کسب کرده ام. همچنین مطالعه برروی کامپوزیت های کیتوسان/پلی وینیل الکل/ مغناطیسی شده با Fe3O4 ، نانوذره های مغناطیسی MnFe2O4، نانوذرات لایه پوسته نانوذرات مغناطیسی Fe3O4@سیلیکا اصلاح شده و همچنین نانوذرات خودتمیز شونده TiO2 و MOFهای اصلاح شده با مایعات یونی و مزوپورهای اصلاح شده با مایعات یونی داشته ام.