احتراماً به استحضار می‌رسانم که چهارمین مجمع عمومي انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه فردوسي مشهد، به همراه برگزاری انتخابات دومین دوره هیأت مدیره انجمن در روز چهارشنبه 4 اسفند 1400 از ساعت 17 الی 19، به صورت حضوری محدود (با رعایت پروتکل‌های بهداشتی) و مجازی از طریق صفحه اینستاگرام انجمن (به آدرس: www.instagram.com/Alumnifum.ir) برگزار خواهد شد.
در این رویداد، علاوه بر برگزاری انتخابات هیأت مدیره انجمن، از باشگاه تخصصی فرهیختگان، کارت دانش‌آموختگی و لباس دانش‌آموختگی طراحی شده برای دانش‌آموختگان دانشگاه فردوسی مشهد رونمایی خواهد شد.
در پايان خواهشمند است به منظور كسب آخرين اخبار و اطلاعات در خصوص برنامه مذكور، در كانال تلگرامي «دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه فردوسي مشهد» (FUMAlumniOffice@) عضو شوید.

با تقدیم ادب و احترام
دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان - معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد