راهنمای فعال‌سازی پست الکترونیک دانشگاهی برای دانش‌آموختگان دانشگاه فردوسی مشهد

برای استفاده از پست الکترونیک دانشگاهی به آدرس alumni.um.ac.ir@ چنانچه در دوران دانشجویی از پست الکترونیک دانشجویی استفاده کرده‌اید به بند الف این راهنما مراجعه فرمایید. در غیر این صورت، برای دریافت شناسه جدید پست الکترونیک دانشگاهی به بند ب مراجعه فرمایید.

الف: استفاده از شناسه پست الکترونیک دانشگاهی صادر شده در دوران دانشجویی

در صورتی که در دوران دانشجویی برای شما شناسه پست الکترونیک دانشگاهی صادر شده باشد، نیازی به تعیین شناسه جدید برای پست الکترونیک ندارند و کافی است از همان شناسه‌ پست الکترونیک دوران دانشجویی خود، اما با آدرس alumni.um.ac.ir@ استفاده نمایید. ضمن اینکه کلیه پیام‌های قبلی موجود در اکانت شما به آدرس جدید منتقل شده‌اند و البته کلیه پیام‌هایی که بعد از تغییر آدرس، به آدرس قبلی (دوران دانشجویی) ارسال ‌شوند نیز به آدرس جدید منتقل می‌شوند.

برای ورود به پست الکترونیک خود کافی است به سایت webmail.um.ac.ir مراجعه کرده و همانند تصویر مندرج در ذیل، حتما گزینه «دانش‌آموختگان» را انتخاب فرمایید.

ب: ایجاد شناسه جدید پست الکترونیک دانشگاهی

در صورتی که در دوران دانشجویی برای شما شناسه پست الکترونیک دانشگاهی صادر نشده باشد، برای ایجاد پست الکترونیک لازم است مراحل زیر را طی کنید:

• برای فعال‌سازی و ایجاد پست الکترونیک، ابتدا به پورتال خود (pooya.um.ac.ir) مراجعه کرده و در بخش خدمات بر روی گزینه ایجاد شناسه پست الکترونیک کلیک کنید.
  • در صفحه باز شده، شرایط و ضوابط استفاده از پست الکترونیک دانشگاه در هفت بند درج شده را مطالعه و حتما باکس مربوط به قبول کردن شرایط و ضوابط را علامت زده و سپس بر روی گزینه موافقم کلیک کنید.
  • در صفحه بعد
  • سیستم به شما شناسه‌هایی را بر اساس مشخصاتتان پیشنهاد می‌کند که می‌توانید از یکی از آنها استفاده کرده و یا می‌توانید شناسه دلخواه خود را وارد کنید.
  • سپس رمز ورود مناسبی را انتخاب و وارد کنید و آن را مجدد تکرار کنید.
  • و در آخر بر روی ثبت کلیک کنید.
  • پست الکترونیک شما معمولاً بلافاصله و یا حداکثر ظرف 24 ساعت فعال می‌شود که از طریق مراجعه به سایت webmail.um.ac.ir می‌توانید به آن دسترسی داشته باشید. دقت کنید، همانطور که در شکل قبلی مشاهده می‌شود برای ورود به ایمیل دانشگاهی خود لازم است تا حتما گزینه «دانش‌آموختگان» انتخاب شده باشد.
  • چنانچه بخواهید رمز پست الکترونیک خود را تغییر دهید، لازم است در پورتال (pooya.um.ac.ir) از قسمت خدمات، گزینه تغییر رمز عبور پست الکترونیک را انتخاب و رمز جدید را وارد کرده و در باکس بعدی مجددا رمز جدید را تایپ کنید و دکمه تغییر کلمه عبور را بزنید.

** توجه **

در صورتی که در ورود به پورتال خود (pooya.um.ac.ir) مشکلی دارید، به راهنمای مربوط به «بازیابی رمز عبور پورتال و شماره دانشجویی» مراجعه فرمایید.