اخبار

دانش‌آموخته ارجمند، برای دسترسی به «ثبت‌نام در کارگاه آنلاین "آموزش محصول حداقلی یا MVP"» لطفا وارد حساب کاربری در صفحه اصلی سایت دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان خود شوید.

از شما دانش‌آموخته ارجمند دعوت می­‌شود تا درکانال‌­های تلگرامی دانشکده‌های دانشگاه فردوسی مشهد که به منظور کسب آخرین اخبار و اطلاعات، ارتباط و تعامل با دانش‌آموختگان تشکیل شده‌اند، عضویت به عمل آورید. برای دسترسی به آدرس کانال‌­ها لطفا وارد حساب کاربری در صفحه اصلی سایت دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان خود شوید.

بورسیه فرصت مطالعاتی دکتری از موسسه Orient-Institut Istanbul تا سقف ده ماه برای دانشجویان دکتری ایجاد شده است. مدارک موردنیاز، زمان، مکان، پژوهش‌های شامل این بورسیه و... در فایل پیوست موجود می‌باشد. آخرین مهلت ارسال مدارک، 20 سپتامبر 2021 است.

مشاهده فایل بورسیه فرصت مطالعاتی

1400061101

insta2در راستای تحقق هدف کلان تاثیرگذاری اجتماعی، ارتباط تنگاتنگ‌ و موثراز شما دانش‌آموخته ارجمند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در صفحه اینستاگرام «دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان» عضو شوید تا ضمن کسب آخرین اخبار و اطلاعات مرتبط از آخرین خدمات قابل ارائه به دانش‌آموختگان مطلع گردید.