اخبار

احتراماً به استحضار می‌رسانم که چهارمین مجمع عمومي انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه فردوسي مشهد، به همراه برگزاری انتخابات دومین دوره هیأت مدیره انجمن در روز چهارشنبه 4 اسفند 1400 از ساعت 17 الی 19، به صورت حضوری محدود (با رعایت پروتکل‌های بهداشتی) و مجازی از طریق صفحه اینستاگرام انجمن (به آدرس: www.instagram.com/Alumnifum.ir) برگزار خواهد شد.
در این رویداد، علاوه بر برگزاری انتخابات هیأت مدیره انجمن، از باشگاه تخصصی فرهیختگان، کارت دانش‌آموختگی و لباس دانش‌آموختگی طراحی شده برای دانش‌آموختگان دانشگاه فردوسی مشهد رونمایی خواهد شد.
در پايان خواهشمند است به منظور كسب آخرين اخبار و اطلاعات در خصوص برنامه مذكور، در كانال تلگرامي «دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان دانشگاه فردوسي مشهد» (FUMAlumniOffice@) عضو شوید.

با تقدیم ادب و احترام
دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان - معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد

photo ۲۰۲۲ ۰۱ ۱۵ ۰۹ ۱۱ ۳۷

آغاز ثبت نام دوره عالی MBA مدیریت صادرات و واردات
با همکاری مرکز آموزش های عالی آزاد دانشگاه فردوسی مشهد
ین دوره شامل 200 ساعت سرفصل مدیریت کسب و کار و 100 ساعت دروس تخصصی مدیریت صادرات و ورادات می باشد.
با ارائه دو گواهی نامه فارسی و انگلیسی از دانشگاه فردوسی مشهد
فرصت ویژه ثبت نام در اولین دوره: ثبت نام در 100 ساعت دروس تخصصی مدیریت صادرات و واردات با 50 درصد تخفیف
شروع دوره: 19 بهمن ماه 1400
دوره ای کاملا کاربردی و مهارتی زیر نظر اساتید مجرب دانشگاه فردوسی مشهد و اتاق بازرگانی خراسان رضوی

?لینک ثبت نام:

☎️ تلفن تماس 05138842933

?ارتباط با ادمین Telegram و WhatsApp از طریق شماره 09018319156

photo ۲۰۲۱ ۱۲ ۲۷ ۲۰ ۳۴ ۳۷

photo ۲۰۲۱ ۱۲ ۱۹ ۲۳ ۰۳ ۲۷

photo ۲۰۲۱ ۱۲ ۱۹ ۲۳ ۰۴ ۵۲

پلی کلینیک تخصصی کسب و کار دانشگاه فردوسی مشهد بر اساس طرحی از: دکتر علیرضا حدادیان و با هدف کمک به رشد تجاری کسب و کارهای ایرانی و تجاری سازی ایده های نو برگزار می کنند.

دوره جامع دایموند بیزنس استارتاپ مارکتینگ(از ایده یابی تا تجاری سازی)

۵۰ ساعت آموزش کاربردی تمرین محور و مهارت محور همراه با بررسی و تحلیل کاربردی نمونه های شکست خورده و موفق از کسب و کارهای داخلی و خارجی و بیزنس کوچینگ رایگان حین دوره

امکان حمایت مالی و معنوی از طرح های برتر توسط سرمایه گذاران

برگزاری به صورت مجازی همراه با کارگاه ترکیبی (مجازی-حضوری)

۶۰ درصد تخفیف ویژه به دانش آموختگان دانشگاه فردوسی مشهد (جهت دریافت معرفی‌نامه به کارشناس دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان در تلگرام (FUMAlumniOffice_Support@) پیام بدهید.)

? ارسال کلمه دایموند به واتس اپ ۰۹۱۵۱۲۵۱۰۸۰ یا تماس با ۰۵۱۳۸۸۰۵۳۶۵

photo ۲۰۲۲ ۰۱ ۰۳ ۱۰ ۰۱ ۳۵

✅رشدانا برگزار میکند

رشد کمپ منابع انسانی رشدانا یک فرصت بینظیر برای علاقه مندان به حوزه منابع انسانی است که طی 20 جلسه 4 ساعته با ارائه محتوای آموزشی کاملا کاربردی و انجام پروژه های واقعی روی کیس های واقعی برای ورود به بازار کار منابع انسانی آماده شوند.

متقاضیان پس از ثبت درخواست و موفقیت در ارزیابی اولیه وارد دوره اصلی خواهند شد.

گذراندن این دوره برای رسیدن به سطح خوبی از دانش و مهارت‌های حوزه منابع انسانی کمک می‌کند تا پس از اتمام دوره برای اشتغال بعنوان کارشناس منابع انسانی به کسب و کارها معرفی شوید.

خبر خوب اینکه در صورت اشتغال از طرف رشدانا دوبرابر هزینه رشدکمپ منابع انسانی را هدیه دریافت می‌کنید.
?هزینه شرکت در این بوت کمپ برای دانش آموختگان دانشگاه فردوسی با 30 درصد تخفیف در نظر گرفته خواهد شد

?لینک ثبت درخواست:
roshdana.com/camp/hr/

آیدی تلگرام:
@roshdana

photo ۲۰۲۱ ۱۲ ۱۹ ۱۲ ۵۳ ۴۴

"دوره آنلاین تبلیغات، بازاریابی و فروش در اینترنت"

تاریخ های برگزاری: 5-7-9-12-14-19-21-23 دی ماه 1400
روزهای یکشنبه، سه شنبه، پنجشنبه
ساعت 18:00 الی 21:00

مدرس: مهرداد میرشاهی ، کارشناس ارشد مدیریت کسب و کار، مدیر و مشاور دیجیتال مارکتینگ
مدت دوره: 24 ساعت